fredag 26 april 2013

Sakta men säkert...

Var ute en sväng med racern i onsdags kväll innan det började regna. Hann med en runda på 31km och hade en snitt på 26,4 km/h. Hoppas jag kan bättra på det för annars blir det en lång Vätternrunda om bara 7 veckor faktiskt…

Simning igår morse, 8x50m intervaller x 2. En liten liten förbättring av tiderna sedan förra veckan så simningen blir stadigt lite bättre. Planerat testsim 3000m nästa vecka så får vi se hur man ligger till på en längre distans också.

Måste nämna resultatet från Skrylleloppet i lördags än en gång. Fantastiskt nöjd med tiden 45:59 och med 0 sekunders marginal räckte det för att slå sig in i startled 3 på Lidingöloppet i höst – 2 led upp med andra ord – riktigt kul.

På söndag ska jag köra mitt första duathlon, Klippan Duathlon, dvs 10km löpning – 50km cykling – 5km löpning. Har ännu inte testat något ordentligt ”brickpass” och heller inte cyklat så långt på racern så det blir intressant på flera olika sätt.
 
Lite av julafton igår också då det trillade in en stor låda från Startfitness, innehållande framförallt våtdräkt - en Orca S4, ett par löparskor, badbyxor, cykeltröja och lite annat smått och gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar